Syster

Syster

Så kom samtalet från Susanne på mittuniversitetet.... "Du är antagen till sjuksköterskeprogrammet och eftersom du gått en termin är det bara atta fortsätta....." Ja, jag kom in. Mina betyg räckte och det känns otroligt skönt, eftersom många konkurrerar om platserna. För ett antal år sedan var det ingen match att komma in, nu söker hundratals varja halvår till varje skola.

Nångång i framtiden kanske jag och min familj blir polacker i 6 år. Kanske. Louie, Daniel och jag. Kanske. Man vet aldrig vart livet bär en.....Den som är med får se!!

Jag har på G att få bli kontaktperson genom kommunen vilket jag hoppas på. Det skulle nog vara både roligt och givande.

Tänk vad mycket livet har i rockärmen? En dag fasen händer det! nu lät det som en reklam för lotto eller triss eller så men faktiskt.... blir fortfarande förvånad när nånting kommer upp från ingenstans också blir allt bara ännu bättre än vad det var innan!!

Nu ska jag läsa "ro utan åror" och kanske se ett CSI och pussa älsklingarna.
Godnatt.

Louie på Julafton

Louie på Julafton

Min älskade vapp vapp håller på att bli stor.... foto från julprommis.

Dagen kan knappt bli bättre och klockan är bara 10:40!!!

Iallafall så kan jag indela med att säga att jag inte försov mig imorse, bara det är en stor glädje! sen har jag haft tenta, då jag åt fruxo och skrev tills fingrarna nästam blödde. Det gick skitbra!! mikrobiologitenta -nästan spikad tror jag! grymt nöjd. Grymt nöjd. sen efter det så pratade jag med Ann-sofi på mittuniversitetet som jag diskuterade hur mina studier och kurser ser ut framöver, eftersom jag nästlat mig in i programmet kan man säga. Allt ser toppen ut.

Sen har ju jag blivit träningsnörd och vill ju såklart ha med min älskling på stepin också. Det kom sig att En tjej ville sälja sitt stepinkort för 2000 kronor, för ett helt år. 2000 är svinbilligt!! så jag ringer tjejen och först daniel såklart och vi gör klar affären. Daniel har även 1000 spänn via jobbet i träningsgrejs man får som anställd, så det blir alltså den nätta summan 1000 kronor, alltså mindre än 100 spänn månaden för honom att träna där. När han hade kort förut kostade det kring 400 i månaden, lite skilldnad.

Också kan jag utropa en glädjens tjut för att jag är ledig enda tills på tisdag!! WOHO!!! idag ska jag dra med Daniel på body pump, och mamma om hon hinner och kanske åka med louie och hälsa på henne på jobbet.

I love my life.

Det värsta med att bada, är att man blir blöt!

Nu är det dags. Vuxensim på sporthallen väntar, jag och Jessica ska ta på oss badkläderna och simma 25 meters streckan om och om igen. Så är det, om man ska bli snygg(are) och vältränad. Svett och tårar, träningsvärk. Okey, kanske inte av simning men av typ all annan träning. Jag kan berätta att just nu är det bodypump som gäller för mig. Otroligt vad stark man blir snabbt och vilken grym träningsvärk man får. Sådär skönt. Och tillsammans med 2 bodypumppass, dagliga promenader med Louie och kanske ett  simpass eller spinningpass då och då tänkte jag bli sådär stark och snygg. Vi får väl se. Kanske lägger  upp en bild om några veckor eller månader på mina ursnygga pumpade biceps eller så. Eller så kanske jag skriver om det om det inte blivit någon större skilldnad. Lite vita lönger.... kanske.

Det bästa med simning är ändå bastun efteråt. Hårinpackning och äta frukt.... underbart. Men det värsta som sagt med att simma är just att man blir blöt, att det är så satans kallt i bassängen. En annan sak som jag också kommit att tänka på är -just HUR ofta byter dom vatten i bassängen? jag vet ju om att de har klor i, men ändå. Och en annan fråga, hur många liter vatten krävs det för att fylla stora bassängen? Måste höra om de i receptoinen vet. Vore ganska intressant att veta. 

En till sak har jag tänkt på just nu denna dag innan jag ska kasta mig i bassängen är, tänk vad grymt mycke äckligt det måste finnas i den där bässängen! massa människors hudflagor, säkert en del kiss från ungarna och en massa andra kroppspartiklar/substanser i den där gigantiska bassängen. Det är som dela badvatten med en stor andel av sundsvalls befolkning. WTF??????

Minsta bässängen borde heta Pissisippi istället. Punktslut.

Louie

Louie

Malin & Nea

Malin & Nea

Kände att jag skulle presentera mig själv och en av mina nära vänner Linnea i bild. Här var vi på Catrins bröllop sommaren 2005.