Its a plane, its a bird, its OPI!

Jag planerar en överraskning för min älskade pojkvän, som den 12 april fyller 30. Det ska firas! men vad det blir berättar jag när det väl har hänt.
Jag köpte en mörkbrun skinnjacka och en röd sjal på Zara idag. Det känns bra, men sved lite i plånboken. Sen var jag och daniel på biosupé och såg number 23. Den var helt OK. Sen har jag sett nya greys anatomy, och troligen råkat paja min grej till bärbara datorn som gör att jag kan använda trådlösa nätverket. DET SUGER! kostar ju typ 500 spänn. Men men.

Jag ska nog till Polen i slutet av sommaren och se hur jag känner angående något av universiteten där. Mamma säger att jag borde kolla upp nån skola i österrike eller så, så skulle hon följa med :) hehe får väl se om det :)
Jag måste få klarhet. Testa lite och se om jag skulle våga testa mer. Måste veta om jag ska satsa.

Annars så ska jag och Daniel bowla imorn, och sen städa, och sen en sväng på theresas och rogers inflyttningsfest. Det blir inte en helvkäll för oss, men det blir trevligt.

Jag är inte alls nå trött ju!!! Daniel och Louie sover. De sover. Jag är vaken. Tråkigt. Men jag ska snart krypa ner hos min käre och läsa lite damernas värld och veckorevyn. Mysigt. Kankse ta ngt att snacksa på. Men vad? finns nog inget. Ja, nä, nu ska jag inte sitta här och bli långrandig. Trevlig helg.

Maimi Mom is home!!

Idag kommer min fantastiska mamma hem från Miami.... har saknat henne så mycket! ska jag krama henne läääänge. Idag har jag också haft tentor. Farmakologi och läkemedelsräkning. Det gick hyfsat på båda.... *håller tummarna*

Snart ska jag gå och fika med Malin på stan. Det blir trevligt. Ikväll är det fest för att fira en viss Linnea Kibe som fyller 21 år.... Grattis Neis!!! Det blir skitrolig!! ska parta.

Kram & trevlig helg!